Nada ili Tuga ?

Danas sam prekinuo sa ljubavi mojih snova, danasnjem danu sam se nekako nadao da cu uspjeti vratiti tu “iskru” izmedu nas.Ali cim smo se nasli vidio sam na njoj da nema nista od toga, postao sam nervozan i ona je , izazvala je ono najgore u meni.Neke stvari koje sam rekao kajem se jer tako ne mislim.Neke stvari nazalost nije nikada shvatala kao sto misli da sam je htio drzati u šaci, ili da je ne znam neke rijeci kada prica. Samo sam imao tu neku dozu ljubomore, ali sam joj vjerovao i postovao sam na neki nacin to sto ima muske prijatelje iako to ona nikada nije uvidila. Ja sam decko koji je prvi put pustio suzu zbog cure , da te cure te crvenokose jos mi je u glavi ti lijepi nasi trenutci a bilo ih je puno, cak se sjecam i kada mi je galamila i tada je slatka , ma ona je jedno predivno stvorenje za koje se isplati boriti.Mozda mi se nikada vise nece vratiti ali ovo je bila istinska ljubav ,koja jos traje kod mene.Hiljadu puta mi je rekla samo znas reci volim te , nedostajes mi i takve stvari, dobro djelomicno je upravu treba se pricati u vezi i o drugim stvarima, ali eto jednostavno je volim jako da bi joj citav dan govorio kako je volim i kako je prelijepa. Ruku na srce inteligentija je od mene i obrazovanija, ja sam se trudio i dalje se trudim preko tv-a , interneta , novina i ostalih stvari da budem sto pametnij, nije da sam glup decko samo dok nisam s njom poceo u vezu nisam se zanimao za mnoge stvari, ali nazalost ona nije vidjela da se popravljam da se zanimam za mnoge druge stvari. Ja mislim da ona nije svjesna sta bi ja za nju uradio kako bi je zastitio, cak i sada nakon nase svade , nakon naseg prekida. Mislim da nikada niej uvidjela na meni da se mjenjam,ali dosta sam se promjenio, dokazat cu joj to kad tad , vidjet ce da sam “musko” a ona zna reci da se tako ne ponasam,hehe samo sam joj pustio da bude po njenom sto je eto ispostavilo se da ne valja.Ali samo sam velikog srca i volim je. Ostat ce ta nada u meni uvijek da cu vratiti svoju crvenokosu lii kako sam je volio nazivati bibicom mojom. A tuga je iz dana u dan sve veca dokle ce sve trajati samo Bog zna. Zelim joj svu srecu,neka jedno od nas bude srecno ako zajedno ne mozemo, a nadam se ponovnom sastanku bit cu strpljiv i pokusati biti sto bolji muskarac.

nozusrce
Decko koji sve okolo razumije a njega niko ne razumije , decko koji voli i samo ocekuje ljubav zauzvrat i postovanje

2 komentara

  1. To bibico nije romanticno,seceru,duso i mnogo drugoga je daleko ljepse.I probaj se ne mijenjati radi drugih vec radi sebe.Drugi nas ljudi naravno mijenjaju svojim prisustvom u zivotu i to je normalno.Ali kad zavolis sebe shvatis ma koliko ona imala muskih prijatelja nema razloga za ljubomoru.Jer ako voli tebe super,ako ne,sta ce ti onda.

  2. Problem je sto ja ne znam voljeti sebe,uvijek volim druge vise nego sebe uvijek gledam vise ugoditi drugima nego sebi, ne znam niakda ne naucim tu lekciju, mozda saa jesam jer sam se drasticno izmjenio sada sam postao sve ono sto nikada nisam htio biti, u svakom slucaju hvala na komentaru.

Komentariši